Tranceová legenda Paul van Dyk sa už 16. mája predstaví na východe Slovenska. V košickej Steel Aréne vystúpi počas veľkolepej šou spoločne s menami ako Nifra, Styller, Barnes and Heatcliff či Claudia Cazacu.

"Na východe Slovenska sa predstaví po prvýkrát a všetci sa môžu tešiť na jedinečný zážitok," uviedol Ľuboš Virág z agentúry Celebration. Celé podujatie sa uskutoční pri príležitosti 8. narodenín Steel Arény a podľa organizátorov bude trvať až osem hodín. "Povedali sme si, že keď sa oslavujú 8. narodeniny, patrilo by sa zabávať dlhšie. Sme si istí, že všetci hostia urobia skvelú šou a výsledkom bude ďalší nezabudnuteľný večer v Košiciach," dodal Virág. 

Rodák z východného Nemecka, Paul van Dyk, sa môže pochváliť celosvetovým úspechom potvrdeným mnohými prestížnymi oceneniami. V roku 1999 mu časopis DJ udelil titul Najlepší tvorca hudby a anglický Muzik ho označil za Lídra trance ľudu. V USA ho ocenili honorom Najlepší americký DJ a za hudbu k filmu Zurdo získal "mexického Oscara". V jeho nabitom životopise tiež svieti titul Muž roka podľa Mixmaq a v roku 2005 bol vyhlásený za najlepšieho DJ sveta.


Informácie pre Hudba.sk poskytol Imrich Makó z Grand Studio.

Foto: Facebook.com/PVD

Súvisiaci interpreti: Paul Van Dyk