Divoký Jason Derulo je držiteľom niekoľkých multiplatinových platní za predaje singlov i albumov. Po prestávke, počas ktorej jeho fanúšikovia tŕpli či sa uzdraví, sa vracia späť na scénu.

V januári 2013 utrpel spevák vážne zranenie krku počas vystúpenia na svojom svetovom turné k albumu Future History. V rozhovore pre magazín Men's Health uviedol, že táto "emocionálne vyčerpávajúca nehoda" ho takmer paralyzovala, no zároveň vďaka nej získal väčšiu pokoru k životu i ku svojej kariére.

"Táto skúsenosť mi pomohla dospieť v jedinej sekunde. Žil som v režime autopilot, chodil po svete a doslova som sa len hýbal a neuvažoval nad tým. Keď sa však stane niečo takéto, zrazu si uvedomíte ako veľmi vám záleží na tom, čo robíte a koho milujete," uviedol Derulo.

Po piatich mesiacoch fyzickej terapie sa spevák pustil do prípravy piesní na svoj nový album. Podľa dostupných informácií by mal už 16. apríla predstaviť nový singel pod názvom The Other Side, o ktorého produkciu sa postaral Ammo. Ten v minulosti spolupracoval s menami ako Katy Perry, Ke$ha, Britney Spears, Adam Lambert či Leona Lewis.


Informácie pre Hudba.sk poskytla Zuzana Kostelniková z vydavateľstva Forza Music.

Foto: Facebook.com/jasonderulo

Súvisiaci interpreti: Jason Derülo