Tie najznámejšie hity v prevedení kvalitných revivalových kapiel už o dva dni zaplnia areál prírodného amfiteátra na Zelenej vode. Na akcii s príznačným názvom Revival Night predvedú, že to vedia poriadne rozprúdiť Lucie revival, Taktici a jedna z najlepších svetových skupín hrajúcich hity The Beatles - The Backwards.

Trojica kapiel v piatok na Zelenej vode predvedie, že kvalitne zahraté skladby dokážu zabávať davy ľudí, aj keď ich nehrajú pôvodní interpreti. Pražský revival skupiny Lucie pôsobí na scéne od roku 2005. Ich kvalitu zaručuje aj fakt, že bubeník skupiny Štěpán Smetáček odohral s originálnou kapelou turné. Odznejú najobľúbenejšie hity skupiny Medvídek, Amerika, Černí andělé, Šrouby do hlavy, ale i menej známe skladby.

Mimochodom, ak si chcete vychutnať hity skupiny Lucie v podaní originálnych členov, máte možnosť už na budúci rok. Lístky na májové megakoncerty v Košiciach a Bratislave sú už v predaji. VIAC INFO


Legendárna slovenská beatová kapela Taktici už nie v pôvodnej zostave, ale so stále fantastickým zvukom a výborným hudobným prevedením. Lídrom je obľúbený zabávač a spevák Otto Kollmann.

Večer plný starých hitov uzatvára skupina The Backwards, ktorá je často označovaná ako najlepší revival The Beatles nielen na Slovensku, ale i vo svete. Svoju kariéru odštartovali v roku 1995 a zo začiatku hrali vlastnú tvorbu. Neskôr pre vzdanie úcty k svojej najobľúbenejšej kapele začali interpretovať The Beatles. Dôkazom ich profesionality, talentu a vernej interpretácie je aj víťazstvo na New York Beatles feste v roku 1998, kde predbehli ďalších 35 konkurenčných kapiel. Víťazstvo obhájili aj v roku 2003. V roku 2006 skupina vystúpila na liverpoolskom festivale a dokonca i v Cavern Clube, kde originálni Beatlesáci začínali. Pravidelne vystupujú v USA a v Anglicku. Prečítajte si o ich koncerte v reportáži Mareka Danka z decembrového vystúpenia v Košiciach


Informácie pre Hudba.sk poskytol PR manažér podujatia Matej Šálek.

Foto: Igor Daniš - archív Hudba.sk 

Súvisiaci interpreti: The Beatles, Lucie