Anglická rocková kapela Placebo predstavila doposiaľ nezverejnené staré promo video k piesni Every You Every Me. Novinka bola od jej vzniku v roku 1998 až doteraz v archíve.

V klipe z kasína, v ktorom sa všetky postavy vyskytujú vo dvoch verziách, sa predstavili aj všetci traja vtedajší členovia formácie - spevák a gitarista Brian Molko, basgitarista Stefan Olsdal a bubeník Steve Hewitt. Posledný menovaný formáciu opustil v roku 2007.



Skladba Every You Every Me sa nachádza na albume Without You I'm Nothing, ktorý kapela vydala v roku 1998. Skupina zverejnila nové video pri príležitosti dnešného vydania kompilácie A Place For Us To Dream, ktorá obsahuje spolu s piesňou Every You Every Me a tohtoročným singlom Jesus' Son celkovo 36 skladieb. Muzikanti uviedli nahrávku na trh v rámci oslavy 20. výročia vydania debutového, eponymného albumu.

Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na turné, počas ktorého sa kapela predstaví napríklad aj 29. októbra vo Varšave, 8. novembra v Prahe, 11. novembra v Budapešti a o dva dni neskôr vo Viedni. Súčasných členov kapely Briana Molka a Stefana Olsdala na koncertoch dopĺňajú Bill Lloyd, Fiona Brice, Nick Gavrilovic a Matt Lunn.

Vypočujte si čerstvo vydanú kompiláciu skupiny Placebo:



Zdroj: SITA (Nme.com, archív)
Foto: Joseph Llanes

Súvisiaci interpreti: Placebo