Ellie Goulding sa za posledné roky zaradila medzi celosvetovo najpopulárnejšie speváčky. Doteraz vydala dva úspešné albumy, na konte má viacero hitov a do tejto chvíle predala po svete viac ako 20 miliónov albumov a singlov.

Pred vydaním svojho tretieho štúdiového albumu sa fanúšikom výrazne pripomenula už začiatkom roka filmovou piesňou Love Me Like You Do, s ktorou zabodovala v hitparádach vo viac ako sedemdesiatich krajinách. Teraz sa Ellie Goulding vracia v plnej sile s tretím štúdiovým albumom, ktorý dostal názov Delirium. Základná verzia albumu obsahuje šestnásť piesní a nechýba ani spomínaný hit z filmu Päťdesiat odtieňov sivej. Rovnako ako v prípade predchádzajúcich albumov, aj tentoraz speváčka uvádza na trh aj deluxe verziu albumu, ktorá ponúka celkom 22 piesní.

Britská speváčka na svojej novinke, ktorá vznikala striedavo v Londýne, anglickom Herefordshire, Švédsku a Los Angeles, spolupracovala so špičkovým producentským tímom, v ktorom nechýbali Max Martin, Greg Kurstin, Ryan Tedder z One Republic, Klas Ahlund či Guy Lawrence z dua Disclosure. Texty si písala samotná interpretka, po jej boku stál aj tentoraz dlhoročný spolupracovník, skladateľ a spevák Jim Eliot. "Časť môjho ja vidí tento album ako experiment nahrať veľký popový album," povedala o novinke Ellie, ktorá pred vydaním očakávanej nahrávky predstavila verejnosti aj singel On My Mind.

Vypočujte si deluxe verziu čerstvo vydaného albumu na Deezeri:



- informácie o službe Deezer -

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Dominika Dirgasová z vydavateľstva Universal Music.

Súvisiaci interpreti: Ellie Goulding