V roku 2020 a neplánovane aj 2021 vtrhol na českú hudobnú scénu unikátny koncertný projekt Monster Meeting. Dve obľúbené rockové kapely odohrali svoj exkluzívny spoločný koncert na veľkom pódiu s výpravnou scénou a špičkovou technikou v desiatkach domácich hál a open air priestorov. V dobe ovplyvnenej pandemickými opatreniami išlo o najväčšie turné v našich končinách.

Kapely Dymytry a Traktor budú vo veľkolepom koncertnom projekte pokračovať aj tento rok a nevynechajú ani Slovensko. Monster Meeting 2024 zavíta na konci júna do Žiliny, kde bude súčasťou festivalu Topfest, ďalšie dva koncerty sa uskutočnia v auguste v Amfiteátri v Banskej Bystrici a v areáli Zelená Voda v Novom Meste nad Váhom.

Dymytry a Traktor chystajú pre svojich verných fanúšikov množstvo koncertných aj nekoncertných prekvapení a sľubujú unikátny hudobný zážitok, ktorý môžete zažiť iba v rámci tohto turné. Plnohodnotným setom oboch kapiel budú predchádzať vystúpenia špeciálnych hostí – Heľenine Oči a BijouTerrier.

Kapela Traktor okrem toho už vo februári a v marci odohrá klubové turné Traktor Slovakia Tour 2024 & Topfest 4U. Navštívi v rámci neho Bratislavu, Zvolen, Žilinu, Košice a Trenčín. Ako support sa predstaví žilinská skupina Mad Frequency.

Monster Meeting 2024:

  • 27. - 29. júla – Topfest, Letisko Žilina
  • 3. augusta – Banská Bystrica, Amfiteáter
  • 16. augusta – Nové Mesto nad Váhom, Zelená Voda

Vstupenky: Predpredaj.sk

Text: Hudba.sk (zdroj: PR článok / Predpredaj.sk)