Presne po roku sa na Slovensko vracia svetovo najpopulárnejšia drum&bassová party menom Hospitality. Po prvýkrát sa uskutoční v bratislavskom priestore Refinery Gallery, kde v prvý marcový víkend predstavia mená ako Camo & Krooked, London Elektricity, Danny Byrd, Metrik či domáca hviezda B-Complex.

Hospitality je dvorná party známeho britského vydavateľstva Hospital Records, ktorá počas svojej existencie precestovala už takmer všetky kontinenty a stala sa fenoménom na svetovej tanečnej scéne. Jej minuloročné premiérové vydanie na Slovensku sa stalo najväčším podujatím svojho druhu u nás. Druhou zastávkou tejto akcie bude v sobotu 2. marca bratislavská Refinery Gallery.

Hostiť bude samozrejme opäť tie najväčšie hviezdy vydavateľstva s písmenom "H" v logu. Hlavnou hviezdou je rakúska dvojica Camo & Krooked, ktoré sa stáva u našich juhozápadných susedov jednoznačne najsilnejším elektronickým exportným artiklom. Ďalej to bude samotný majiteľ Hospital Records Tony Colman alias London Elektricity či skvelí anglickí producenti Danny Byrd a Metrik.

Domácu scénu bude samozrejme reprezentovať ten najpovolajnejší - dídžej a producent B-Complex, ktorého najväčší hit Beautiful Lies vydalo práve slávne britské vydavateľstvo. Celé toto jedinečné podujatie bude navyše hostiť britský Dynamite MC, ktorý patrí k najrešpektovanejším vokalistom drum&bassovej scény.

Takto to na prvej slovenskej akcii Hospitality vyzeralo pred rokom v Trenčíne:


Očakávanej párty plnej melodického drum&bassu bude o týždeň skôr predchádzať akcia s názvom Let It Snow, ktorý spája možnosť snowboardingu/lyžovania so zážitkom z kvalitnej párty usporiadanej produkčným teamom festivalu Let It Roll a akcií Hospitality. Hlavnou hviezdou Let It Snow 2013 Angličan A.M.C. - jeden z najrešpektovanejších drum&bassových dídžejov súčasnosti so skvelou selekciou trackov a citom pre rozprúdenie davu. Doprevádzať ho navyše bude jeho dvorný MC Phantom. Na akcii vystúpi aj v súčasnosti najúspešnejší český producent Forbidden Society a nemenej úspešný Slovák B-Complex. Českú scénu zastúpia aj Philip TBC, Bifidus Aktif, Suki a DJka Beaty, zahrajú aj domáci dídžeji Kato, Matis a Huspi.
 
Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol PR manažér podujatí Jozef Šiarik. Viac informácií o oboch akciách nájdete na webe www.letitroll.sk.

Súvisiaci interpreti: B-complex, Camo & Krooked