Pražské zoskupenie The Prague Conspiracy prichádza s novým videoklipom k piesni Where´s Michael?, ktorý sa natáčal koncom marca v Amsterdame. Text piesne, ktorý hovorí o tom, že ľudia majú svoj život prežiť naplno, spomína nepriamo aj zosnulého speváka Michaela Jacksona.

Podmienky pri natáčaní klipu zhodnotil bubeník Prague Conspiracy, Martin: "Bola taká zima, že sme si priali robiť čokoľvek iné, než v tej chvíli natáčať klip v najveternejšom meste Európy." Gitarista Ondrej ho dopĺňa: "To, že sa netrasieme nie je vidno len preto, že sú v klipe spomalené zábery."

Album sa pripravoval v štúdiu Svárov. Kapela na ňom začala pracovať už minulý rok, no do konca ho dotiahli až tento rok na jar, pre speváčkine problémy s hlasivkami. Má názov Renegades a krstilo sa 3. apríla vo Futurum Music Bar v Prahe. Ako povedal basgitarista Matěj: "Krstili všetci, čo sa zmestili na pódium a krstilo sa všetkým, čo bolo po ruke." Aktuálne majú Prague Conspiracy za sebou Offensive tour na Slovensku, na ktorom predskakovali úspešnej slovenskej kapele Zoči voči. Momentálne ich čakajú festivaly a práca na nových songoch.


Zdroj: Lucia Strapáková
Foto:  PR