V priestoroch letného parku výstaviska Incheba postavili na celé leto hudobno-športový areál InPark, v ktorom sa bude konať každý mesiac vyše desať veľkých open-air koncertov s kapacitou do 1 000 ľudí. Už tento piatok (10.7.), vystúpia kapely Korben Dallas, Chiki Liki Tu-a a podporia ich aj Tusté Baletky.

Máloktorá kapela zostáva dlhodobo tak produktívna ako Korben Dallas. Hoci všetci traja pôvodní členovia sa kapele venujú popri zamestnaní a rodinách, takmer každý rok vydávajú nový album. Najnovšie sa spojili s českou speváčkou Anetou Langerovou. EP s názvom Konečně vyšlo 3. júla a na turné s ním pôjdu v októbri. Dovtedy Korben Dallas odohrajú len dva koncerty, pričom prvý z nich sa uskutoční už tento piatok v bratislavskom InParku.

Chiki Liki Tu-a tento rok na jeseň oslávia svoju štvrťročnicu a pripravujú sa na turné s názvom Dvadsaťpäť roky. S Korben Dallas majú spoločného gitaristu Ľuboslava Petrušku, ktorého tak v piatok čaká netradičný dvojkoncert. Okrem dvoch stálic slovenskej scény sa InParku predstaví aj senická kapely Tusté Baletky, ktorá len pred pár dňami predstavila svoj nový videosingel Jeleň.

Vstupenky na koncert sú v predaji v sieti Predpredaj.sk.

Korben Dallas a Chiki Liki Tu-a zahrajú v InParku Zdroj: PR

Areál InPark s podtitulom Summer in Peace sa nachádza päť minút pešo od Auparku, v blízkosti Mosta SNP. Program InParku má výnimočne široký záber, v priebehu leta sa totiž snaží vynahradiť zrušené kultúrne podujatia naozaj pre každého.

Aktuálne potvrdené koncerty v InParku:

10. 7. (19:00) - Korben Dallas, Chiki Liki Tu-a, Tusté Baletky - vstupenky
17. 7. (12:00) - celodenná tanečná párty Full Sun (Switch2smile, Drahosh, Drozďo & Demex a ďalší - vstupenky
19. 7. (19:00) - Kandráčovci, Filip Jánošík & Hotoví umelci - vstupenky
22. 7. (18:00) - Zoči Voči, Rust2Dust, No Control, Four Faces - vstupenky
26. 7. (19:00) - Richard Müller - vstupenky
29. 7. (20:00) - Tri esá: Richard Rikkon, Felix Slováček, Pepa Vojtek (Kabát)
30. 7. (18:00) - Le Payaco, Polemic, Acylpyrin - vstupenky
8. 8. (18:00) - Smola a Hrušky, Heľenine Oči - vstupenky
22. 8. (19:00) - Vidiek, Boban Markovič

V InParku sa okrem koncertov konajú aj športové akcie a podujatia pre rodiny s deťmi. Napríklad 31. júla svojich malých fanúšikov poteší Miro Jaroš. Súčasťou všetkých podujatí je tiež kvalitné jedlo a pitie, o ktoré sa postará BeCool Catering s bohatými skúsenosťami napríklad aj z prezidentského paláca. Jedlá pripravené ich kuchármi sa budú meniť podľa typu akcie a vždy ochutnáte niečo nové. Partnerom podujatia je Plzeňský Prazdroj, ktorý zabezpečí dostatok kvalitného vychladeného piva na každú akciu.

Viac informácií a priebežne aktualizovaný program nájdete na facebookovej stránke InPark / Summer In Peace. 

Zdroj: PR článok (Hudba.sk edit)
Foto: Dávid Hanko - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Chiki Liki Tu-a, Korben Dallas