Štvorica hudobníkov z Austrálie zverejnila svoj prvý singel Humans, ktorý nastavil pripravovanému debutovému albumu State of Mind vysoké očakávania. Skladbu produkovali Patrick Morrisey (Weezer, Pharrell, Hayley Kiyoko) a David Dahlquist (Aurora, Fletcher) v New Yorku a Los Angeles.

"Singel Humans je o jedinečných vlastnostiach, ktoré tvoria to, kým sme, od našich individuálnych rysov a osobnosti až k našim silným a slabým stránkam. Tieto rozmanité charakteristiky a ich vývoj v priebehu celého života nám ukazujú, čo to znamená byť človekom a ako sme v skutočnosti všetci spojení," vysvetľuje skupina.


The Faim minulý rok debutovali s EP Summer Is Curse. Aktuálna novinka Humans je prvým singlom z ich pripravovaného debutového albumu State of Mind, ktorý vyjde v 13. septembra tohto roku prostredníctvom BMG.

"Píšeme úplne otvorene, a to je niečo, čomu chceme vždy zostať verní," hovorí frontman Josh Raven. "Všetko s nami musí rezonovať, aby to bolo zrozumintelné voči našim fanúšikom." Na tomto albume to bolo o spojení so sebou samými a o poznaní nášho vplyvu aj vlastného talentu. Ak sa budeme držať toho, kým sme a čo cítime, dúfame, že v hudbe nájdu niečo tiež všetci ostatní."


Informácie pre Hudba.sk poskytla Zdena Selingerová. Text správy sme upravili.

Foto: Facebook.com/TheFaim