Írska skupina Boyzone vydá očakávaný album Dublin to Detroit 24. novembra. Formácia aktuálne zverejnila obal štúdiovky i zoznam skladieb, ktoré sú prerobenými verziami známych kúskov od mien ako Stevie Wonder či The Temptations.

Nahrávka ponúkne dovedna jedenásť skladieb, pričom pôjde o prerábky piesní od interpretov ako Marvin Gaye, Stevie Wonder, The Supremes, The Isley Brothers, The Temptations, The Four Tops či Smokey Robinson and The Miracles.

Na obal novinky použili fotografiu, ktorá zachytáva štvoricu spevákov v oblekoch počas nahrávania v štúdiu. "Sme veľmi šťastní, že sme dostali šancu nahrať túto úžasnú kolekciu piesní pre náš album Dublin to Detroit. Nemôžeme sa dočkať, až ich predstavíme naživo všetkým fanúšikom Boyzone po celom svete," uviedli členovia formácie.

Biografia

Boyzone vznikli v roku 1993. Prvý album Said and Done vydali v októbri 1994. Nahrávka sa rovnako ako jej nasledovníci A Different Beat (1996), Where We Belong (1998) a Brother (2010) a tiež výberovka By Request (1999) dostala na vrchol UK Chartu. Predvlani uviedli na trh štúdiovku BZ20.

Na konte majú množstvo úspešných singlov ako Love Me for a Reason, Father and Son, Words, Picture of You, Baby Can I Hold You, No Matter What či Every Day I Love You. Podarilo sa im získať napríklad štyri BRIT Awards alebo jednu Ivor Novello Award. Formáciu v súčasnosti tvoria Keith Duffy, Michael Graham, Ronan Keating a Shane Lynch. Piaty člen Stephen Gately zomrel v roku 2009. Skupina sa na prelome tisícročí odmlčala, pričom na scénu sa vrátila v roku 2007.

Tracklist albumu Boyzone - Dublin to Detroit:

01. What Becomes of the Broken Hearted - Jimmy Ruffin
02. Tracks of My Tears - Smokey Robinson and The Miracles
03. You Can't Hurry Love - The Supremes
04. This Old Heart of Mine - The Isley Brothers
05. Just My Imagination - The Temptations
06. (Your Love Keeps Lifting Me) Higher and Higher - Jackie Wilson
07. I'm Doin' Fine Now - New York City
08. Reach Out (I'll Be There) - The Four Tops
09. The Tears of a Clown - Smokey Robinson and The Miracles
10. Wherever I Lay My Hat - Marvin Gaye
11. What Christmas Means to Me - Stevie Wonder

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/Boyzone

Súvisiaci interpreti: Boyzone