V rádiových hitparádach ešte stále bodujú jej prvé dva single Smile a Words a už si pre fanúšikov chystá ďalšiu novinku. Speváčka Emma Drobná strávila posledný novembrový víkend v Tatrách, kde nakrúcala nový videoklip. Fanúšikom ho predstaví už čoskoro, zatiaľ vám prinášame fotografie z nakrúcania.

Skladbou, ku ktorej Emma Drobná ponúkne svoj tretí oficiálny videoklip, je jej aktuálny singel Remember. Vydavateľstvo ho koncom novembra rádiám poslalo ako vianočný singel (dokonca k oficiálnemu názvu doplnilo v zátvorke slová Christmas Time), no v skutočnosti nejde o typickú prvoplánovú vianočnú pesničku. Hudba neobsahuje žiadne roľničky a iné klišé, takisto text piesne spočiatku vôbec nenasvedčuje tomu, že by pesnička mohla byť aktuálna špeciálne v predvianočnom čase.

Až v refréne príde tak trochu prekvapujúco ten moment, kedy speváčka odhalí, že ľudia, o ktorých s nostalgiou v hlase spieva, sú pre ňu špeciálni tým, že sa vidia práve v období Vianoc. Takéto vzťahy a ľudí, s ktorými sme kedysi trávili veľa času, no už sa vidíme iba na sviatky, má určite väčšina ľudí a pieseň Remember ich veľmi pekne a autenticky opisuje.

Prečítajte si: Debut Emmy Drobnej: kvalitný súčasný pop a prekvapenie v podobe slovenčiny



Singel vznikal v nahrávacom štúdiu Creative Music House pod taktovkou jej producenta Petra Grausa, ktorý produkoval aj hity SmileWords. Príbeh vzniku skladby, ktorú venovala svojej kamarátke, Emma priblíži v deň premiéry videoklipu. V jednej zo scén čaká fanúšikov prekvapenie.

Rozhovor: Emma Drobná: Človek by mal robiť to, čo ho baví, potom je to uveriteľnejšie

Videoklip k pesničke sa nakrúcal počas dvoch dní v Nízkych Tatrách h a v okolí Skalnatého Plesa vo Vysokých Tatrách. Emma si pozvala na chatu na Donovaly partiu kamarátov, svoju kapelu a priateľa, speváka Štěpána Urbana a užili si spolu víkend v tatranskej prírode. Celý výlet nakrúcal a dokumentoval kameraman Radim Zbořil, ktorý režíroval tiež Emmin klip Words, nakrútený na jej obľúbených miestach vo Veľkej Británii.

nakrúcanie videoklipu Remember Emmy Drobnej Zdroj: Zdenko Hanoutnakrúcanie videoklipu Remember Zdroj: Zdenko HanoutEmma Drobná, nakrúcanie videoklipu Remember Zdroj: Zdenko HanoutEmma Drobná, nakrúcanie videoklipu Remember Zdroj: Zdenko HanoutEmma Drobná, nakrúcanie videoklipu Remember Zdroj: Zdenko Hanoutnakrúcanie videoklipu Remember Emmy Drobnej Zdroj: Zdenko HanoutViac fotiek z nakrúcania

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Adriána Čahojová z agentúry Soul for Show. Tlačovú správu sme upravili a doplnili.

Foto: Zdenko Hanout

Súvisiaci interpreti: Emma Drobná