Od vydania nahrávky The Inevitable End, ktorú nórske duo Röyksopp uviedlo na trh ako svoj posledný album, ubehli už dva roky. Našťastie pre fanúšikov to však neznamená, že by s hudbou skončili. Röyksopp je späť s novým singlom a avizuje, že novej hudby bude viac. V akej forme ju ponúknu, zostáva zatiaľ záhadou.

Fanúšikovia elektronickej dvojice Röyksopp môžu oslavovať. Dva roky po poslednom albume je späť so skladbou Never Ever, o ktorej Svein Berge povedal: "Nahrávka má svoj vlastný vesmír a svoje vlastné miesto. Celá myšlienka novinky je postavená na odlišnosti od celého nášho albumového konceptu. Pretože naozaj máme mnoho hudobných výrazových prostriedkov, ktoré chceme používať."

V klubovej tanečnej pesničke hosťuje speváčka a skladateľka Susanne Sundfør, ktorá už s Röyksopp spolupracovala predtým. Spomeňme napríklad skladby Running To The Sea a Save Me z ostatného albumu. Takisto bola súčasťou prerábky piesne Ice Machine od Depeche Mode, ktorú nórski hudobníci upravili na svoj obraz pre kompiláciu Late Night Tales (2013).   


Röyksopp je nórske duo, ktoré tvoria Svein Berge a Torbjorn Brundtland. Formácia debutovala pred 15 rokmi albumom Melody A.M. a dodnes má na konte sedem albumov vrátane spomínanej kompilácie a spoločného EP Do It Again so švédskou speváckou divou Robyn.

Zdroj: NME.com, leh
Foto: Facebook.com/Royksopp

Súvisiaci interpreti: Röyksopp