Mesiac po uvedení novinky Doom and Gloom britská rocková kapela The Rolling Stones predstavila ďalšiu novú skladbu One More Shot, ktorá sa bude nachádzať na kompilácii GRRR!. Tá vyjde v pondelok 12. novembra v rámci osláv 50. výročia založenia kapely.

The Rolling Stones sa tento rok po sedemročnej tvorivej pauze opäť zatvorili do nahrávacieho štúdia a výsledok ich práce je dôkazom toho, že starí páni ešte ani zďaleka nepatria do starého železa. Po skvelej skladbe Doom and Gloom včera zverejnili druhú novinku s názvom One More Shot, ktorá znie akoby vznikla v zlatej ére rocku počas sedemdesiatych rokov. Obe nové piesne zložili Mick Jagger a Keith Richards a nahrali ich v Paríži s producentom Donom Wasom.

Krátko po vydaní kompilácie GRRR! odohrajú Jagger, Richards, Charlie Watts a čerstvo zasnúbený Ronnie Wood po dva koncerty v Anglicku a USA. 25. a 29. novembra sa predstavia v londýnskej O2 Arene a 13. a 15. decembra sa ich dočkajú fanúšikovia v Prudential Center v Newarku. Rolling Stones nedávno ako generálku absolvovali špeciálny koncert v Paríži, ktorý bol ohlásený na posledný chvíľu a vstupenky sa predávali len za 15 eur.

The Rolling Stones - One More Shot

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Nathan Strange

Súvisiaci interpreti: The Rolling Stones