Novou skladbou Meaning uzatvára slovenský producent FVLCRVM svoj prvý ucelený projekt vydaný pod hlavičkou rakúskeho vydavateľstva Mom I Made It, ktoré patrí pod svetovú značku Universal. Najtanečnejší z troch na seba nadväzujúcich singlov vyšiel vo štvrtok spolu s videoklipom.

Tak ako v prípade prvej skladby Words, novinke predchádzalo ďalšie mystické promo o fiktívnom japonskom virtuálnom produkte Shiten. Samotná skladba sa hudobne prediera cez viacero vplyvov. Od basových liniek klubovej hudby z UK, cez cinkavé klávesy osemdesiatych rokov až k FVLCRVM-ovým už zaužívaným viachlasom inšpirovaným sedemdesiatkami.

O videoklip sa produkčne postaralo štúdio Moiré a okrem samotného hudobníka v ňom môžete vidieť aj viedenskú tanečníčku Edith Simone, ktorá sa často objavuje na pódiu s veľkými hudobnými hviezdami, naposledy na odovzdávaní cien Grammy. Skladbu nájdete aj na všetkých streamingových službách.


Keďže Meaning nadväzuje na predošlé skladby Words a Loose, vychádza ako súčasť EP Words Loose Meaning. Práve prvý singel Words nedávno - po tom, ako FVLCRVM-a videl v januári na Eurosonicu - spropagoval Kevin Cole z amerického Seattlu ako skladbu dňa na mienkotvornom rádiu KEXP.

FVLCRVM tiež ohlasuje vydanie úplne nového päťskladbového EP, s ktorým už odohral niekoľko nových live shows. Na ďalší level sa nedávno posunul podpísaním zmluvy s renomovanou anglickou bookingovou agentúrou Earth Agency, ktorá zastrešuje umelcov ako Skepta, AJ Tracey či Apparat. Aj keď si na jeho live vystúpenia budeme musieť zjavne chvíľu počkať, FVLCRVM zatiaľ vyrába nové remixy, appky či DJ sety, ktoré bude zdieľať na svojich sociálnych sieťach.


Novinky talentovaného Slováka so sľubne sa rozbiehajúcou medzinárodnou kariérou môžete sledovať na jeho stránkach na Facebooku, Instagrame, Twitteri, či Soundcloude.

Redakciu Hudba.sk informoval Pišta Kráľovič alias FVLCRVM. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: Julian Lee-Harather