Bývalá Hannah Montana opäť potrebuje dokazovať svoju dospelosť rúcaním hraníc vkusu. V najnovšom videoklipe neváha niekoľkokrát oblízať kladivo či sa nahá pohojdávať na demolačnej guli. Druhá možnosť by nebola až taká zlá, keby si to zmysel skladby vôbec vyžadoval.

Krátkych štyridsaťpäť sekúnd vydržala Miley Cyrus nevyzerať perverzne vo videoklipe k novému singlu Wrecking Ball. Druhá lastovička z pripravovaného albumu Bangerz znie síce ako balada o zlomenom srdci, no vizuál režírovaný svetoznámym fotografom Terrym Richardsonom tomu nezodpovedá.

Mladá speváčka tak po twerkovaní na MTV VMA 2013 nesklamala a opäť sa postarala o pozornosť médií. V aktuálnej takmer štvorminútovej snímke zo začiatku pôsobí ako láskou zronené dievča ležiace v ruinách vzťahu. Napokon však nehygienicky a obscénne niekoľkokrát oblizuje kladivo alebo sa nahá producíruje na demolačnej guli. Očividne sa niekdajšia hviezdička programov pre deti vyrovnáva s ukončeným vzťahom po svojom.


Nie je to prvýkrát, čo sa Miley Cyrus vyzliekla, naposledy to však bolo pre dobrú vec. Speváčka šla donaha pred dvoma mesiacmi pre charitatívnu kampaň módneho návrhára Marca Jacobsa. Akcia s názvom "Chráň kožu, v ktorej si" (z angl. Protect the skin you're in) mala za úlohu vyzbierať peniaze pre pacientov trpiacich rakovinou kože. Do projektu sa spolu s ňou zapojili aj modelky Bar RafaeliIrina Shayk či hokejista Sean Avery.

Autor: Marek Majzon
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Miley Cyrus