Frontmanku írskej skupiny The Cranberries Dolores O'Riordan zatkli dnes ráno po tom, ako v lietadle smerujúcom z New Yorku do Shannonu napadla letušku. Nemenovanú ženu museli hospitalizovať s podozrením na zlomeninu nohy v oblasti chodidla.

K incidentu došlo približne dvadsať minút pred pristátím, keď si 43-ročná hudobníčka odmietla sadnúť a následne letuške stúpila na nohu. Posádka lietadla preto zavolala na letisko políciu, ktorá O'Riordan po vystúpení z lietadla zatkla. Speváčka navyše opľula a udrela aj policajta, ktorý ju zatýkal. Po vypočúvaní na policajnej stanici ju podľa najnovších správ previezli do nemocnice v Limericku.


The Cranberries vznikli v roku 1989 pod názvom The Cranberry Saw Us, ktorý O'Riordan dodatočne zmenila. Skupina má na svojom konte šesť štúdiových nahrávok - Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We? (1993), No Need To Argue (1994), To The Faithful Departed (1996), Bury The Hatchet (1999), Wake Up And Smell The Coffee (2001) a Roses (2012). O'Riordan okrem toho vydala aj sólovky Are You Listening? (2007) a No Baggage (2009).

Skupina sa pred dvoma rokmi prvýkrát predstavila na Slovensku. Pripomeňte si koncert v našej reportáži:

Najväčšie hity The Cranberries spievala zaplnená Incheba


Zdroj: SITA (Irishtimes.com, archív)
Foto: Igor Daniš - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: The Cranberries