Slovenská speváčka Lucia Šoralová musela pre chorobu presunúť koncert, ktorý sa mal konať dnes v Ateliéri Babylon. Vystúpenie s názvom Šansónové Vianoce sa uskutoční v rovnakých priestoroch až 21. decembra. Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Počas večera bude speváčku sprevádzať skupina La Alma, s ktorou spoločne ponúkne aj skladby Hany Hegerovej, Zuzany Navarovej či Jara Filipa. "Na koncerte zaznie aj krásna vianočná villonská balada a koleda, ktorú sme už s kapelou stihli nacvičiť. Vždy som milovala Vianoce a teraz, keď mám bábätko, tak tieto sviatky dostávajú ešte úplne iný zmysel," uviedla speváčka.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Lucia Šoralová v minulosti účinkovala v muzikáloch Vlasy, Krysař, Dracula, Hamlet či Johanka z Arku a na divadelných projektoch spolupracovala s Danielom Landom či Michalom Horáčkom.

V roku 2002 vydala svoj prvý sólový album Zblízka a o tri roky ďalší s názvom Púšť, na ktorom spolupracovala aj s iránsko-švédskym spevákom Arashom. Vďaka ostatnej nahrávke O lásce, cti a kuráži (2012) ju kritika označila za "pokračovateľku Hany Hegerovej a budúcnosť českého šansónu".


Zdroj: SITA, PR
Foto: archív Lucie Šoralovej

Súvisiaci interpreti: Lucia Šoralová