Jennifer Lopez vydala prvý singel z pripravovaného albumu This Is Me... Now, ktorý nadväzuje na album This Is Me... Then z roku 2002. Oba albumy spája spoločná dejová línia – vzťah s Benom Affleckom. No samotná speváčka upozorňuje, že ak si ľudia myslia, že vedia o všetkom, čo sa jej na tejto dlhoročnej ceste stalo, v skutočnosti nemajú ani poňatia a možno budú prekvapení.

"Myslím si, že to môže niektorých ľudí prekvapiť. Je to určite akýsi metapríbeh o ceste, ktorá trvá od zlomeného srdca k láske. Som trochu odborník, dalo by sa povedať. Ani nie na manželstvo, ale na svadby. Opäť sa neberiem príliš vážne, myslím si, že život je bláznivá cesta, na ktorej spadneš a znova vstaneš a stále to skúšaš a nikdy sa nevzdávaš," povedala pre Variety na červenom koberci Zlatých glóbusov.

Príliš vážne sa Jennifer Lopez neberie ani v novom videoklipe k singlu Can't Get Enough režiséra Davea Meyersa, v ktorom povie áno trom ženíchom a vyzerá to tak, že sa svadieb nevie nabažiť. V reálnom živote tiež povedala áno trom mužom, kým ju osud znova nespojil s Benom Affleckom, ktorému svoje štvrté áno povedala v roku 2022.

Pred premiérou klipu sa J.Lo prihovorila svojim fanúšikom v priamom prenose na Youtube a prezradila, prečo je práve Can't Get Enought pilotným singlom očakávaného albumu. "Keď sme prvýkrát počuli túto pieseň, každý vedel, že toto bola tá, ktorá spustí This Is Me... Now. Má energiu, šťastie a všetko to cítite."

Speváčkin deviaty album This Is Me... Now vyjde 16. februára a prichádza viac ako dve desaťročia po albume This Is Me... Then. Očakávaná nahrávka spája R&B, súčasné popové zvuky a hip-hopové beaty. Jennifer Lopez o ňom zároveň hovorí ako o svojej najosobnejšej a najúprimnejšej nahrávke.

Okrem nového albumu čakajú priaznivci americkej hviezdy aj na film This Is Me... Now: The Film, ktorý divákom poskytne intímny pohľad do jej osobného života, vrátane vzťahu s manželom Benom Affleckom.

Text: Hudba.sk (zdroj: Variety.com)