Predposledný májový štvrtok bude v bratislavskom Majestic Music Clube patriť britskej metal-deathcorovej formácii Bring Me The Horizon. Na Slovensko prichádzajú pri príležitosti predstavenia nového albumu Sempiternal.

Britská metalová skupina Bring Me The Horizon vystúpi už 23. mája v Bratislave. Slovenský Majestic Music Club sa tým zaradí k ostatným zastávkam európskeho turné k ich štvrtému štúdiovému albumu Sempiternal. Aj na koncerte v Bratislave, ktorý má svoj začiatok stanovený na 19-tu hodinu, budú predskokanmi britskí metalcoristi Your Demise. Cena vstupeniek je 18 eur.


Formácia z britských ostrovov má od svojho vzniku v roku 2004 dodnes na konte štyri štúdiové albumy a tri EP. Najprestížnejší britský rockový týždenník Kerrang! ju označil v roku 2006 za nováčika roka. Tento rok ju aj vďaka novej nahrávke nominoval na štyri ceny. Bring Me The Horizon tak 13. júna ašpirujú na cenu za Najlepší singel roka (Shadow Moses) a tiež aj ocenenie za Najlepšie video roka práve k tomuto singlu. Okrem toho sú nominovaní aj v kategórii Najlepšia britská skupina a Najlepší album. 

Autor: Marek Majzon (zdroj: Obscure promotion, Kerrang.com)
Foto: Obscure promotion

Súvisiaci interpreti: Bring Me The Horizon