Americký hudobný producent a dídžej Skrillex spolupracuje na novej skladbe so spevákom Brunom Marsom. "V súčasnosti spolupracujem s Brunom Marsom. Ale neprezradím žiadne detaily. Iba to, že pieseň, ktorú nahrávame, je úplne odlišná, úžasná, je na celkom inej úrovni. Je to niečo, čo sa ešte nestalo," povedal Skrillex pre magazín Billboard.

Rodák z Los Angeles v minulosti spolupracoval napríklad aj s Justinom Bieberom či Ellie Goulding. "Vždy, keď som v štúdiu s niekým novým a robíme hudbu, tak sa toho veľa naučím. Rád vystupujem zo svojej komfortnej zóny. Moja pozícia v hudobnom priemysle je jediná, čo to umožňuje," prezradil.

Dvadsaťosemročný Skrillex, vlastným menom Sonny John Moore, začínal ako spevák v rockovej kapele From First To Last, s ktorou nahral dva albumy. Neskôr sa vydal na sólovú dráhu, pričom vtedy bol známy ako Sonny. Pod týmto menom vydal EP Gypsyhook (2009), potom si zmenil pseudonym na Skrillex a postupne vydal niekoľko EP nahrávok ako napríklad My Name Is Skrillex (2010), Scary Monsters and Nice Sprites (2010), More Monsters and Sprites (2011), Bangarang (2011) či Leaving (2013). V roku 2014 vydal svoju debutovú štúdiovku Recess. Na konte má osem cien Grammy.

Bruno Mars, vlastným menom Peter Gene Hernandez, je rodákom z Havajských ostrovov a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2004. Známym sa však stal až o šesť rokov neskôr vďaka spolupráci s rapperom B.o.B. na singli Nothin' On You, ktorý sa dostal na vrchol singlových rebríčkov v USA aj vo Veľkej Británii. Mars je zároveň spoluautorom úspešnej piesne Billionaire Travieho McCoya a spolupracoval tiež na hite Fuck You od Cee Lo Greena. Na konte má dve štúdiovky - Doo-Wops & Hooligans (2010) a Unorthodox Jukebox (2012). Medzi jeho najznámejšie single patria Just The Way You Are, Grenade, The Lazy Song, Marry You, Locked Out Of Heaven alebo When I Was Your Man. Prispel tiež na soundtrack filmu Twilight sága: Úsvit - 1. časť, pre ktorý nahral skladbu It Will Rain.  

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/skrillex

Súvisiaci interpreti: Skrillex