Britský spevák Robbie Williams dnes na svojej oficiálnej stránke robbiewilliams.com odpremiéroval nový videoklip ku skladbe Candy. Ide o prvý singel z pripravovaného albumu Take The Crown, ktorý vyjde 5. novembra.

Video ku skladbe so sladkým názvom, ktorú spevák napísal spoločne so svojím kolegom z Take That Garym Barlowom, režíroval osvedčený Joseph Khan. Ten má na konte videoklipy pre takých interpretov ako sú Muse, U2, Britney Spears, Eminem či Lady Gaga. Robbie v novom videu vystupuje oblečený v ružovom kostýme a so svätožiarou na hlave sa snaží zachraňovať mladú slečnu od potenciálnych malých či väčších nehôd.

Robbie Williams - Candy

Pieseň Candy sa začne predávať týždeň pred vydaním spevákovho albumu, a to v pondelok 29. októbra. Nová štúdiovka s názvom Take The Crown bude v základnom balení obsahovať dovedna 11 piesní vrátane nového singla. Na verzii Deluxe edition nájdu fanúšikovia držiteľa sedemnástich Brit Awards ďalšie dve piesne - Reverse a Eight Letters.

Robbie Williams sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. Následne vydal osem štúdiových albumov, pričom sedem z nich dobylo britský albumový rebríček a ôsmy sa umiestnil na druhej priečke. 

Po úspešných rokoch, počas ktorých sa vo svojej rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a spolu s Garym Barlowom, Howardom Donaldom, Jasonom Orangeom a Markom Owenom nahral album Progress (2010). Ten sa vo Veľkej Británii stal najrýchlejšie predávanou nahrávkou storočia. 

Zdroj: Robbiewilliams.com, SITA, archív Hudba.sk, mž

Súvisiaci interpreti: Robbie Williams