Speváčka Britney Spears sfúkla sviečky na svojej narodeninovej torte týždeň po tom, čo dosiahla 30 rokov. Americká hviezda si oslavy odložila, pretože ešte mala pred sebou posledné koncerty aktuálneho svetového turné, ktoré ukončila v sobotu večer koncertom v portorickom Hato Rey.

"Koniec turné som si skutočne užívala. Oneskorená narodeninová párty!," napísala v piatok speváčka na sociálnej sieti Twitter. Matka dvoch detí tiež poznamenala, že už má nakúpené darčeky na Vianoce. "Ďakujem vám za vaše nápady. Nakupovať s vami bolo zábavné," dodala speváčka, ktorá údajne chystá svadbu s 39-ročným priateľom Jasonom Trawickom.

Britney Spears sa po prvý raz vydala v roku 2004 za kamaráta z detstva - Jasona Allena Alexandera. Svadba sa konala v jednej z lasvegaských kaplniek a o 55 hodín ju pár anuloval. Ešte v ten istý rok si vzala tanečníka Kevina Federlinea. Spoločne majú dvoch synov, šesťročného Seana Prestona a o rok mladšieho Jaydena Jamesa. Necelé dva mesiace po narodení druhého dieťaťa požiadala Spears o rozvod.

Britney Spears - Criminal

Informácie zverejnila webová stránka people.com.

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Marco Ugarte

Súvisiaci interpreti: Britney Spears