Pôvodne iba presúvané koncerty Paula Simona a Stinga v Prahe a Krakove nakoniec zrušili. Dôvodom sú pretrvávajúce zdravotné problémy, ale aj obsadené neskoršie termíny.

Chrípka ešte stále zmáha 63-ročného niekdajšieho člena kapely The Police. Ešte smutnejšou správou pre fanúšikov je, že sa koncerty s Paulom Simonom, ktoré sa mali odohrať 13. marca v poľskej Krakov Aréne a 14. marca v českej O2 Arene, neprekladajú, ale úplne rušia. Obom umelcom je ľúto sklamania, ktoré spôsobili svojim fanúšikom, ospravedlňujú sa za komplikácie a ďakujú za pochopenie.

"Počas uplynulých dvoch dní sme vyvinuli maximálne úsilie k preloženiu oboch koncertov, bohužiaľ, vzhľadom k existujúcim záväzkom oboch umelcov a ich veľmi nabitému koncertnému kalendáru, nebolo možné zaistiť náhradné termíny," vysvetlili zástupcovia usporiadateľskej agentúry Live Nation.

Návrat vstupného za lístky na pražský koncert bude prebiehať od 18. marca do 31. mája tromi spôsobmi. Ak si fanúšik zakúpil vstupenku v priamo u predajcu, práve ten mu peniaze vráti. Pokiaľ si ich objednal cez internet, sumu spätne vyplatí na účet, z ktorého bola platba realizovaná iba centrálna kancelária predajnej siete. Tretí spôsob sa týka zákazníkov, ktorí si lístky dali na faktúru. Tým bude suma vrátená na bankový účet.

Muzikanti by sa mali v rámci turné najbližšie ukázať 16. marca v Berlíne. Počas marca a apríla zahrajú aj v ďalších európskych mestách, medzi ktorými je napríklad aj Viedeň, kde vystúpia 1. apríla. 

Informácie pre Hudba.sk poskytol Petr Novák z Live Nation Czech Republic.

Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Paul Simon, Sting