Jej verzia skladby Digging In The Dirt sa bude nachádzať na speváčkinom pripravovanom albume Evolution, ktorý vychádza 29. marca. Hosťom coververzie je aj samotný Peter Gabriel.

"Peterova pieseň je tá, ktorá ma naštartovala k celému procesu tvorby môjho nového albumu. Bola to prvá pieseň, ktorú som priniesla Mikeovi Elizondovi (producentovi albumu). Myšlienka sebaskúmania, pochopenie našich rán a nedostatkov a to, a ako ovplyvňujú náš každodenný život, vo mne skutočne zarezonovalo, pretože tento proces môže viesť k samoliečeniu," hovorí speváčka.

"Ale môže to byť chaotické a je to ako hrabanie sa v špine. Petrove texty to vyjadrujú tak nádherne, s týmto smiešnym groovom pod ním," dodáva.

"Keď súhlasil, že bude spievať v mojej verzii Digging In The Dirt, jednoducho ma to strhlo a ironicky to skončilo ako posledná skladba, ktorú sme na albume dokončili. Je pre mňa veľkou cťou, že môže hrať na tejto skladbe, ktorá naozaj znamená pre mňa tak veľa a na svete nie je nikto, kto by spieval ako Peter Gabriel,"  uzatávra Sheryl Crow.

Tracklist albumu Evolution

  1. Alarm Clock
  2. Digging In The Dirt (featuring Peter Gabriel)
  3. Do It Again
  4. Love Life
  5. You Can’t Change The Weather
  6. Evolution
  7. Where?
  8. Don’t Walk Away
  9. Broken Record
  10. Waiting In The Wings

Text: Hudba.sk (zdroj: Loudersound.com)