Mesiac máj patrí na Slovensku tradične mestským podujatiam pod holým nebom. Jedným z najnavštevovanejších je festival Bažant na Mlynoch. Tento rok prinesie viac než dvanásťhodinový program plný hviezd slovenskej i českej scény od rockových stálic po hviezdy tanečnej hudby či rapu. A to všetko za študentskú cenu vstupenky.

Už o dva týždne, v piatok 27. mája, sa uskutoční najstarší bratislavský outdoorový festival - Bažant na Mlynoch. Tento rok už po dvadsiatyprvýkrát, na tradičnom mieste, v areáli vysokoškolských internátov v Mlynskej doline. Organizátori ho pripravujú tak, aby bol väčší a lepší než kedykoľvek predtým.

Podujatie bude prebiehať na štyroch scénach: na hlavnom pódiu sa už od 16tej postupne predstavia kapely Klons, Vrbovskí víťazi, Zoči Voči, Medial Banana, Nocadeň, Hex, Chinaski, Horkýže Slíže a Vidiek. V klube Musicat na hip-hopovom pódiu vystúpia raperi Valdo, Pil C a DJ Fancy. V Unique klubesa  v rámci tanečnej scény predstavia DJ Milan Lieskovský a DJ Miles a na folklórnom pódiu vo vestibule internátu zahrá populárna ľudová skupina Kozovanka.

Areál sa otvára o 15:00 program v kluboch potrvá až do 5:00 nasledujúceho dňa. V priestoroch festivalu bude k dispozícii množstvo výčapov s pivom Zlatý bažant a stánkov s ponukou rýchleho občerstvenia. Vstupenky si môžete zakúpiť za zvýhodnenú cenu 6.90 eur v sieti Predpredaj.sk alebo priamo na mieste v deň konania akcie za 8.90 eur. 

Podrobné info nájdete na stránke www.bazant.unique.sk alebo na Facebook evente Bažant na Mlynoch 2016.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Zdroj: PR článok

Súvisiaci interpreti: Horkýže Slíže, Vidiek