Speváčka Timea Lacová, ktorá sa v piatej sérii Česko Slovenskej SuperStar (2018) prebojovala do semifinále, zverejnila v pondelok svoj debutový singel s názvom W.Y.I.N.M. (Without You I'm Not Me).

Novinka je o vzťahu dvoch zamilovaných ľudí. "Hovorí o tom, že bez toho druhého, koho milujeme, to nie sme my," priblížila Timea Lacová, ktorá si prostredníctvom speváckej šou chcela splniť predovšetkým svoj dlhoročný sen tvoriť vlastnú hudbu. "To bol jeden z dôvodov, prečo som sa do SuperStar prihlásila, a som veľmi šťastná, že sa mi to v tak krátkom čase podarilo."

Mladá rodáčka z Humenného je prvou zo súťažiacich v tohtoročnej SuperStar, ktorá prichádza s novou autorskou piesňou. Produkčne aj autorsky sa na skladbe podieľal aj Pavol Petrík pôsobiaci pod značkou Paul Project. "S Paulom sa poznáme už niekoľko rokov a keďže poznám jeho prácu, neváhala som ani sekundu, keď ma oslovil," poznamenala speváčka.

K pesničke, ktorá v refréne stavia na neprirodzenom upravenom vokále speváčky, by mal vzniknúť aj videoklip. "Videoklip budeme čoskoro natáčať, zatiaľ sme však chceli fanúšikom predstaviť samotnú pieseň," podotkla Lacová.


Prečítajte si tiež: 

Vokalista zo SuperStar predbehol súťažiacich. Samuel Hošek vydáva singel Home

Zdroj: SITA / Pavol Petrík
Foto: Facebook.com/timea.lacova