Po úspechu hitu Padam Padam a albumu Tension prichádza Kylie Minogue s ďalším ašpirantom na letný hit. V oficiálnom vyhlásení sa uvádza, že je pieseň predurčená ovládnuť v lete tanečné parkety. Skladba My Oh My vznikla v spolupráci s Beber Rexha a Tove Lo. pieseň je jej prvým novým materiálom od vydania albumu Tension, ktorý vyšiel v septembri minulého roka.

O novinku sa Kylie Minogue podelila iba dva dni pred speváčkiným veľkolepým návratom do londýnskeho Hyde Parku, kde Austrálčanka vystúpi v sobotu 13. júla. Setlist predstavenia sľubuje prierez 37-ročnou hudobnou kariérou. Na pódiu sa k nej pridajú aj špeciálni hostia Marina, Anitta, Ella Henderson, Tom Rasmusen, ADMT, Fred Roberts, Say Now, Grace Gachot a Blusher.

"Nemôžem sa dočkať, až sa toto leto vrátim do BST Hyde Parku. Moje posledné vystúpenie na tejto ikonickej udalosti bolo v roku 2015 a bol to skutočne nezabudnuteľný zážitok. Som veľmi rada, že vás všetkých opäť vidím!" odkázala Kylie Minogue na sociálnych sieťach.

Popri hudobných aktivitách stihla nedávno podpísať zmluvu s Netflixom na dokumentárny film typu fly-on-the-wall. "Bola to divoká jazda, posledných 12 mesiacov som tak vďačná za príležitosti, ktoré sa mi naskytli. Milujem zdieľanie tejto novej éry s dlhoročnými fanúšikmi a bolo úžasné predstaviť sa novej generácii fanúšikov."

Text: Hudba.sk (zdroj: Nme.com)