Camila Cabello prežíva za posledný rok najúspešnejšie obdobie svojej kariéry. Po tom, ako už od jesene minulého roka na všetkých frontoch zabodovala s megahitom Havana, vydala v januári debutový album Camila. Z neho pochádza aj pieseň Consequences, ktorá sa teraz dočkala emotívneho videoklipu k jej novej, orchestrálnej verzii.

Po tom, ako v minulosti Camila Cabello opustila skupinu Fifth Harmony, musela sa vyrovnať s obrovským tlakom. Každý od nej očakával, že nahrá aspoň taký veľký hit, ako sa jej to darilo s materskou skupinou. Debutovým albumom však napokon dokázala, že ako sólová speváčka dokáže ešte oveľa viac. 

Videoklip k minuloročnému megahitu Havana má dnes takmer 700 miliónov prezretí a audio skladby atakuje hranicu 1,4 miliardy prehratí. Camila však nespí na vavrínoch. V poradí štvrtým singlom z jej debutového albumu Camila sa stala nahrávka Consequences. Singlová verzia sa oproti tej albumovej dočkala trochu pomalšieho tempa za doprovodu orchestra.


Oproti predchádzajúcim singlom, ktoré Camila vydala ako sólová speváčka, ide o výraznú zmenu. Na rozdiel od tanečnejších kúskov Havana, Crying In The Club alebo Never Be The Same tentokrát skúša šťastie s emotívnou baladou. Bude zaujímavé sledovať, či exotickej kráske tento risk vyjde alebo nie. V minulosti sa totiž aj skupina Fifth Harmony (v čase, kedy ešte Camila bola členkou) rozhodla zariskovať s pomalšou skladbou Write On Me, tá však ani zďaleka nezaujala poslucháčov tak, ako ich tanečné odrhovačky Work či Worth It.

Atmosféru pomalej skladby Consequences dopĺňa aj videoklip, ktorého dostal na starosti 45-ročný americký režisér Dave Meyers. Spolupráca s Camilou pre neho nie je ničím novým. Meyers totiž stojí aj za vizuálom pre Havanu. Ruky mu môže bozkávať aj Janet Jackson, s ktorou nedávno nakrútil klip pre jej úspešný comebackový singel Made For Now.

Okrem Camily sa v klipe objavil aj americký herec Dylan Sprouse, ktorý sa teší veľkému záujmu najmä u tínedžeriek. Zahral si tu ducha jej bývalého partnera, na ktorého Camila spomína počas prechádzky parkom. Mladá speváčka však nemá dôvod smútiť. Video totiž zverejnila tesne po tom, ako tento týždeň získala štyri sošky American Music Awards a spolu s Taylor Swift sa stala najúspešnejšou umelkyňou tohto ročníka. Krásna rodáčka z Kuby, ktorej rodičia sa presťahovali do USA, keď mala päť rokov, počas odovzdávania cien zaspievala práve svoj nový singel Consequences a išlo o jedno z najlepších vystúpení, aké diváci hudobných cien mohli vidieť.


Autor: Dušan Marko
Foto: Facebook.com/camilacabello