Dievčatám z kapely 5Angels sa vo Veľkej Británii darí stále viac a viac. Po vystúpeniach s hviezdami Union J, Jessie J a Little Mix tentokrát zaujali najslávnejší boyband v histórii - Backstreet Boys. Mladé Češky budú jedinou ženskou predkapelou, okrem nich sa predstaví britská kapela Blue a spevák Kian Egan, známy z formácie Westlife.

Ich vekový priemer je len 15 rokov, no 5Angels už niekoľko mesiacov v pravidelných intervaloch dosahujú veľké úspechy v britskom šoubiznise. Najnovšie sa môžu tešiť na koncert po boku svetovo najznámejšieho a najúspešnejšieho boybandu Backstreet Boys. Po nedávnom turné so skupinou Union J tak čaká talentovanú päticu dievčat splnenie ďalšieho sna.

Šou s názvom Pop Across the Mersey sa uskutoční 27. júna v britskom Liverpoole v známej ECHO Aréne. V týchto dňoch už členky formácie balia kufre a smerujú na ďalšiu sériu koncertov do Británie, kam sa vďaka svojmu tamojšiemu manažmentu vracajú stále častejšie. Popri neustálom cestovaní si pätica naďalej stíha plniť aj školské povinnosti. "Chodíme do školy, je to náročné skĺbiť, ale vieme, že doštudovať je dôležité. Hudbu milujeme a sme rady, že rodičia nám umožňujú zvládať všetko dohromady," vysvetľujú 5Angels.

Pred odchodom na britské ostrovy ešte stihli Nikola, Tereza, Angee, Veronika a Vendy svojim českým i slovenským fanúšikom predstaviť nový videoklip Kiss And Tell, ktorý pred pár dňami v Prahe slávnostne pokrstili. Krst bol netradičný a poriadne adrenalínový – úlohu krstného otca totiž dostal ročný, 130-kilový tiger Bobo, ktorý sa už zoznámil so svetlami reflektorov počas nedávneho fotenia s topmodelkou Simonou Krajnovou.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Adriána Čahojová za agentúry Soul For Show.

Foto: Matt Holyoak

Súvisiaci interpreti: 5 angels