Britská speváčka Dua Lipa patrí nepochybne medzi najväčšie popové objavy posledných rokov. Po výbornom debutovom albume, ktorý uzrel svetlo sveta minulý rok, teraz prichádza jeho reedícia. Ako býva dobrým zvykom, na album pribudnú tri nové, resp. doposiaľ nevydané skladby.

Jednou z ochutnávok pripravovanej reedície albumu Dua Lipa je najnovší singel Electricity, ktorý vznikol v spolupráci s Diplom a Markom Ronsonom. Kvôli tanečnej novinke sa dokonca speváčka nechala nahovoriť na zmenu imidžu a zmenila svoju farbu vlasov na blond.

Ďalšou bonusovou skladbou reedície je pesnička Want To, ktorú exotická kráska spievala na svojich koncertoch už v roku 2016, no na pôvodnú verziu jej debutového albumu sa nakoniec nedostala. Fanúšikovia 23-ročnej speváčky sa niekoľkokrát pýtali, kedy a či vôbec budú počuť štúdiovú verziu tejto piesne. Dua Lipa však nebola spokojná s výsledným zvukom a skladbu si nakoniec nechala odloženú v šuplíku.

Teraz sa ju rozhodla "oprášiť", no ešte predtým, ako ju predstaví na reedícii albumu (vychádza 19. októbra), spojila svoju tvár s britskou značkou Jaguar, ktorá práve remix piesne Want To využila pre svoju novú reklamnú kampaň. Jej súčasťou je internetová stránka remix.jointhepace.com/start, kde si každý môže vytvoriť vlastný remix piesne a prispieť tak úplne novým zvukom. Jedinou podmienkou je vlastniť účet na Spotify.


Autor: Dušan Marko
Foto: Facebook.com/dualipaofficial