Americký raper Jay Z prekvapil fanúšikov, keď na svoj sobotný koncert v londýnskej O2 Aréne prišiel metrom. Spoločne s ním cestovali aj frontman kapely Coldplay Chris Martin a producent Timbaland, ktorí sa v ten večer taktiež ukázali na pódiu.

Pár ľudí spomedzi cestujúcich trojicu slávnych hudobníkov vo vagóne londýnskeho metra odfotilo a krátko na to sa už fotografie šírili na Twitteri. Jay Z, Chris Martin a Timbaland cestovali zo stanice Waterloo v centrálnom Londýne do stanice North Greenwich. Tam už ich čakalo množstvo ľudí, ktorí sa o tom dozvedeli zo sociálnych sietí.

"Vystupujem z metra a vidím Jay Zho, ako si pohodovo kráča na vedľajší eskalátor... Všetci okolo sa idú zblázniť!!" napísal jeden z fanúšikov. Jay Z sa o podobný rozruch postaral aj minulý rok v New Yorku, keď išiel metrom na svoj koncert v brooklynskom Barclays Center.

Chris Martin z Coldplay sa na koncerte v O2 Aréne pridal k americkému raperovi v jednej z posledných skladieb jeho šou - Ain't No Love (Heart Of The City). Koncert bol súčasťou svetového turné k albumu Magna Carta Holy Grail, z ktorého koncom augusta predstavil videoklip Holy Grail (feat. Justin Timberlake).


Zdroj: SITA (bbc.co.uk), Digitalspy.co.uk
Foto: Twitter

Súvisiaci interpreti: Jay-Z