Americký rapper a producent will.i.am prezradil, že by rád vystúpil po boku Britney Spears v rámci jej šnúry 16 koncertov v Las Vegas. "Neviem sa dočkať jej šou vo Vegas. Chcem tam ísť a podporiť ju, vystúpiť po jej boku," povedal 38-ročný interpret v rozhovore pre portál E! News.

Spears odštartuje šnúru koncertov v Las Vegas 27. decembra, avšak či sa vedľa nej objaví aj will.i.am zatiaľ speváčka nepotvrdila. Už pred nejakým časom ju ale slovne podporila Celine Dion, ktorá má bohaté skúsenosti s vystupovaním v meste hriechu.

"Ako matke jej v prvom rade želám, aby stretla skvelých ľudí, ktorí jej pomôžu nájsť rovnováhu medzi prácou a materstvom. Tiež, aby našla emocionálnu rovnováhu, vďaka ktorej sa vyrovná s týmito dvoma svetmi najlepšie ako bude vedieť," povedala Celine Dion v rozhovore pre televízny magazín ET Canada.

Britney Spears
v súčasnosti naplno pracuje na novom albume, ktorý by sa mal dostať do predaja 2. decembra. "Táto nahrávka bude podľa mňa jednou z jej najlepších," povedal o speváčkinej ôsmej štúdiovke jej výkonný producent will.i.am. Tá síce ešte nemá oficiálny názov, no Spears už z nej zverejnila prvý singel Work Bitch.


Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Tony Avelar

Súvisiaci interpreti: Britney Spears, will.i.am