Momentálne pracuje na novom albume a plánuje turné s Marilynom Mansonom. Americký filmár a hudobník Rob Zombie plánuje vydať nový album na budúci rok, uviedol to v rozhovore pre SiriusXM.

Rob Zombie má za sebou mimoriadne produktívne obdobie, keď sa venuje produkcii nového albumu a zároveň pracuje aj na filme s názvom 3 From Hell. Nový album si podľa hudobníka ešte vyžaduje veľa práce. "Ešte sme ho nezmixovali a neurobili sme posledné úpravy, no sme už veľmi ďaleko. S mixovaním začneme v júni, ešte pred začiatkom turné s Marilynom Mansonom," prezradil s tým, že novinka by sa mala dostať na trh približne v rovnakom období ako jeho pripravovaný film 3 From Hell, ktorý je pokračovaním akčného hororu Vyvrheli pekla (2005).

Nový album Roba Zombieho by mal vzniknúť len dva roky od jeho poslednej nahrávky The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser (2016) a pôjde o jeho šiestu sólovú štúdiovú nahrávku. So všetkými sa pritom dostal do top 10 amerického albumového rebríčka Billboard 200.


Rob Zombie, vlastným menom Robert Bartleh Cummings, spieval v rokoch 1985 - 1998 v newyorskej kapele White Zombie, s ktorou vydal celkovo štyri radové albumy. V roku 1998 uviedol na trh debutový sólový album Hellbilly Deluxe.

Zdroj: SITA
Foto: Amy Harris/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Rob Zombie