V hlavnej úlohe bubeník kapely Ivan Timko a neznáma dievčina z Prahy, atmosféra ako zo sna a množstvo podivných detailov. To je videoklip k piesni Sľuby skupiny No Name, ktorý sa po pár týždňoch postprodukčných prác konečne dostal k fanúšikom skupiny. Režisérskej úlohy sa tentokrát zhostili Patrik Pašš a Peter Budinský.

"Ivan nič nenamietal a zhostil sa svojej úlohy okamžite. Na koncertoch je vždy za bicími úplne vzadu, nech si ho teda diváci konečne užijú z prvej ruky," vysvetlil spevák Igor Timko. "Pri nakrúcaní bol absolútne prirodzený a zvládol to bravúrne. Naše predstavy splnil nad očakávanie!” pochválil brata líder No Name.
 
Kapela potrebovala do videoklipu osloviť dievča, ktoré bude ochotné sa na malú chvíľu vyzliecť. A tu narazili na problém. Jednej to nedovolil priateľ, druhej rodičia, tretia mala príliš veľa tetovania na chrbte. Nakoniec im zo zapeklitej situácie pomohla kamarátka z Prahy, ktorá si urobila výlet do Košíc a videoklip s kapelou nakrútila. "V rámci technológie sme tentokrát využili pred kamerou nasnímané hrané fragmenty, ktoré sme v ďalšej etape postprodukčne kombinovali do živých surreálnych obrazov,” hovorí režisérska dvojica Pašš a Budinský.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Lenka Slaná.

Súvisiaci interpreti: No Name