Víťazka minuloročnej série Česko Slovenskej SuperStar Tereza Mašková naspievala pieseň O nás dvou, ktorú pre ňu napísali Zoli Sallai a Igor Timko zo skupiny No Name spolu s herečkou Janou Kolesárovou. Vydarenú skladbu plnú emócií speváčka zverejnila spolu s jemným a vkusným videoklipom.

Tereza Mašková sa v posledných týždňoch naplno venuje prípravám svojho prvého albumu s vlastnými pesničkami, ktorého vydanie je naplánované na jar budúceho roka. Po úspešnom singli Žár naspievala pieseň, ktorú pre ňu napísali členovia v Česku veľmi populárnej košickej skupiny No Name. Hudbu zložil hráč na klávesové nástroje Zoli Sallai a autormi textu sú Igor Timko a herečka Jana Kolesárová.

"Som veľmi rada, že som mala možnosť Igora a Zoliho spoznať. To, že sú skvelí muzikanti, všetci vieme, ale hlavne sú veľmi srdeční a dobrí ľudia. Veľmi si ich vážim," vyznáva sa Tereza Mašková a k samotnej piesni hovorí: "Keď som ju prvýkrát počula, zrazu som nevedela, čo povedať. Chcelo sa mi plakať i smiať sa, pretože presne vysihovala to, čo som v tej dobe prežívala: strach z lásky, zmätenosť a zamilovanosť."


Igor Timko si spoluprácu s mladou speváčkou veľmi pochvaľuje: "Terezke sme skladbu pustili doobeda a ešte v ten istý deň ju večer naspievala s takou ľahkosťou a gráciou, že sa nebavíme o naspievaní songu, ale o vdýchnutí života pesničke. Každé slovo sa umocnilo a významy začali do seba zapadávať. Tereza je veľká speváčka, ktorá má dar hlasom zhmotňovať emócie a vytvárať príbehy."

Sympatická 23-ročná speváčka popri práci na novom albume často koncertuje, hrá v Činohernom klube v Prahe v hre Sopranistky a už čoskoro sa opäť objaví v populárnej televíznej súťaži Tvoje tvář má známý hlas. Ešte minulý rok sa jej po víťazstve v SuperStar zúčastnila ako súťažiaca, tentokrát vystúpi ako hosť.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Renáta Tomášová z vydavateľstva Warner Music. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: Marián Martaus