Britský popový spevák Ed Sheeran a jeho krajanka Jessie J chcú nahrať spoločnú skladbu. Oboch spája fakt, že sa presadili minulý rok ako nováčikovia a získali niekoľko nominácií na Brit Awards, ktoré budú odovzdávať 21. februára. Jessie J, ktorá je s aktuálnym singlom Domino na čele britského rebríčka singlov, by chcela spolupracovať aj s dievčenskou skupinou Little Mix.

"Jessie a ja diskutujeme o duete. Nechcem, aby jeden z nás iba hosťoval na skladbe toho druhého. Chcem, aby to bola spoločná pieseň, pod ktorú sa podpíšeme rovnakým dielom," vyhlásil Ed Sheeran pre britský denník Daily Star. Dvadsaťročný spevák tento týždeň získal štyri nominácie na Brit Awards.
Jessie J, ktorá je nominovaná v troch kategóriách, okrem toho vyhlásila, že by rada písala texty pre dievčenskú skupinu Little Mix. "Rada by som pre ne písala, pretože sú to úžasné dievčatá s nádhernými hlasmi," povedala 23-ročná Jessie J, vlastným menom Jessica Ellen Cornish.

Speváčka, ktorá vlani zvíťazila v ankete BBC Sound Of 2011, je aktuálne po druhý raz v kariére na čele britského singlového rebríčka. Podarilo sa jej to so skladbou Domino, ktorej minulý týždeň patrila ôsma priečka. Pieseň pochádza z jej debutového albumu Who You Are (2011) a spoluprodukoval ju Dr. Luke. Ten bol podpísaný aj pod skladbou Price Tag, s ktorou vlani vo februári Jessie J prvýkrát dobyla singlový UK Chart.

Jessie J - Domino

Britský rebríček singlov (8. januára 2012 - 14. januára 2012):

1. Jessie J - Domino
2. Flo Rida - Good Feeling
3. Rizzle Kicks - Mama Do The Hump
4. Avicii - Levels
5. Lloyd feat. André 3000 & Lil Wayne - Dedication To My Ex (Miss That)
6. Taio Cuz - Troublemaker
7. Coldplay - Paradise
8. David Guetta feat. Sia - Titanium
9. Olly Murs - Dance With Me Tonight
10. Labrinth feat. Tinie Tempah - Earthquake
Informácie pochádzajú z webstránok Nme.com a Theofficialcharts.com.

Zdroj: SITA
Foto: Jessiejofficial.com