Má 75 rokov, no energie na rozdávanie. Spevák anglickej kapely The Rolling Stones Mick Jagger, ktorý začiatkom apríla podstúpil zdravotný zákrok (podľa oficiálne nepotvrdených informácií mu vymenili srdcovú chlopňu) sa už zotavil a je pripravený vrátiť sa na koncertné pódiá.

V stredu zverejnil Mick Jagger na sociálnych sieťach video, v ktorom predvádza svoje charakteristické divoké pohyby a tancuje pred zrkadlom v miestnosti pripomínajúcej baletné štúdio.

The Rolling Stones pritom nedávno v dôsledku Jaggerových zdravotných problémov odložili turné No Filter po Spojených štátoch a Kanade, ktoré sa malo konať od 20. apríla do 29. júna. Jagger aj kapela však sľúbili fanúšikom, že sa budú snažiť vrátiť na pódiá čím skôr.

Práve Mickovi Jaggerovi bolo veľmi ľúto, že odložením turné fanúšikov sklamal. "Som zničený, že muselo dôjsť k odkladu turné, ale budem sa veľmi snažiť, aby som bol čo najskôr opäť na pódiu," napísal vtedy na Twitteri Jagger. Zverejnené video dokazuje, že tvrdo pracuje na svojom návrate do formy.

Aktualizácia (15:40): Kapela dnes zverejnila nové termíny severoamerického turné. Na pódiá sa vráti už 21. júna a za dva mesiace odohrá 17 koncertov od Chicaga po Miami.



Zdroj: SITA + Hudba.sk
Foto: facebook.com/mickjaggerofficial

Súvisiaci interpreti: Mick Jagger, The Rolling Stones