Na festivale Hody Trebatice boli fanúšikovia tento rok okrem vystúpení kapiel ako Čechomor, Hex, Divokej Bill alebo Gladiator aj svedkami veľkého prekvapenia. Výnimočný moment nastal počas koncertu rockovej kapely The Paranoid, ktorý jeden z fanúšikov využil na odvážne vyznanie lásky svojej polovičke.

Na koncertoch veľkých zahraničných hviezd sú podobné "výstrelky" známym javom, na Slovensku však vedia stále trochu šokovať. Počas vystúpenia známej slovenskej kapely The Paranoid prišiel na pódium fanúšik Tomáš a ohromil všetkých ľudí tým, čo potajme plánoval posledné týždne - dostal nápad požiadať svoju priateľku Luciu o ruku na Hodoch v Trebaticiach, a to práve na koncerte kapely The Paranoid, vďaka ktorej sa pred pár rokmi zoznámili.

Pre túto výnimočnú životnú udalosť si Tomáš vybral spoločnú obľúbenú skladbu Spovedám sa, ktorú kapela následne obom zahrala. Hody Trebatice ani kapela The Paranoid takúto udalosť ešte nikdy nezažili. "Bolo to prvý raz, čo sa počas nášho koncertu stala takáto výnimočná vec, ako je žiadosť o ruku. Sám som bol z toho trošku vyklepaný, ako to dopadne, ale všetko bolo podľa plánu," povedal spevák Igor Belaj.

Prekvapenie chystal nie malú chvíľu počas nahrávania nového albumu, ktorý vydá kapela už v septembri 2016 a následne odštartuje zimné turné po česko-slovenských kultúrnych domoch. Celý priebeh prekvapivej udalosti aj Luciina reakcia sú zachytené aj na videu.


Plánované turné kapely The Paranoid:

4. 11. - Banská Bystrica
5. 11. - Trenčín
11. 11. - Trnava 
12. 11. - Snina 
17. 11. - Ostrava 
18. 11. - Plzeň
19. 11. - Brno
25. 11. - Košice 
26. 11. - Žilina
2. 12. - Bratislava 
3. 12. - Nitra
8. 12. - Praha


Informácie pre Hudba.sk poskytol za skupinu The Paranoid Patrik Sýkora.

Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: The Paranoid