"Budú to dva nezabudnuteľné večery a užijeme si veľa zábavy, to vám garantujem!" odkazuje talianska hviezda Eros Ramazzotti svojim fanúšikom na Slovensku. Sám sa na návrat do Košíc a Bratislavy veľmi teší a sľubuje šou plnú hitov ale aj noviniek z nedávno vydaného albumu. Prinášame vám súťaž o vstupenky na oba koncerty.


Charizmatický rodák z Ríma, ktorý v roku 2023 oslávi šesťdesiatku, aktuálne žne jeden úspech za druhým. Po vydaní nového štúdiového albumu Battito Infinito, ktorého single Ama a Sono bodujú v európskych rádiách, nový nosič predstavuje fanúšikom aj naživo na rovnomennom celosvetovom turné.

Aktuálne vypredáva haly za veľkou mlákou a očakávanú európsku časť šnúry započne vo februári budúceho roka. V našich končinách sa zastaví v 8. marca v Košiciach v Steel aréne a 15. apríla v Bratislave na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, kam sa vráti po tri a pol roku.


Šou z jesene 2019, počas ktorej Eros Ramazzotti predstavil skladby z predchádzajúceho albumu Vita Ce N'é (2018) popretkávané jeho najväčšími hitmi priviedla do varu nielen návštevníkov koncertu. Zástupcovia médií po koncerte taliansku hviezdu ovenčili titulkami, v ktorých nešetrili chválou na adresu jeho neutíchajúcej energie, temperamentu a speváckej formy.

"Na koncert v Bratislave v roku 2019 (reportáž) mám pekné spomienky a teším sa na opätovné stretnutie s vrúcnym slovenským publikom. Svoj návrat na pódiá som chcel vo veľkom štýle. Chcem prekvapiť svoje publikum špičkovým pódiom, hoci stredobodom celej šou zostáva hudba. To všetko by som nemohol bez špeciálneho tímu, ktorý ma sprevádza na každom živom vystúpení, od hudobníkov cez vokalistov, až po produkčný tím Battito Infinito World Tour. V Košiciach a Bratislave to budú dva nezabudnuteľné večery a užijeme si veľa zábavy, to vám garantujem!" hovorí spevák o svojom návrate na Slovensko.

SÚŤAŽ: Ako (pred)vianočný darček máme pre vás lístky na koncert v Košiciach a Bratislave, ktoré môžete vyhrať na našej Facebook stránke.

Všetky podrobnosti o koncertoch nájdete na oficiálnej stránke usporiadateľskej agentúry Vivien - www.vivien.sk.


Redakciu Hudba.sk informovala PR manažérka agentúry Vivien Janka Marczellová. Tlačovú správu sme upravili a doplnili.

Súvisiaci interpreti: Eros Ramazzotti