Singel Objatie pochádza z nového albumu Od srdca. "Skladba je veľmi emotívna, chytľavá, s moderným soundom a peknou myšlienkou. Zložil som ju pri klavíri a tak som si povedal, že tento nástroj v skladbe musí ostať, no zároveň som chcel, aby to pôsobilo moderne, tak sme sa snažili priblížiť produkciou k svetovým trendom. Myslíme si, že to vypálilo skvelo a sme na túto pieseň veľmi pyšní," hovorí spevák kapely Matúš Fifik

V hudobnom videoklipe sa predstavili herci Kristína Sekeráková, Jakub Muranský a dokonca aj dcéra bubeníka Sárka Fifiková. "O videoklip sa postaral Raymond Petrík, s ktorým sme spolupracovali už viackrát a opäť urobil výbornú prácu. Hlavnou myšlienkou celého klipu je, že človek si častokrát uvedomí svoje chyby, či zle správanie voči partenrovi až vtedy,  keď ho stratí. Točenie bolo trochu náročné na realizáciu, pretože sa odohráva na viacerých zaujímavých miestach. Sú tam scény z pôrodnice, či  z kostola, kde sme natočili sobáš. Klip je fakt veľmi pekný, emotívny a určite stojí za pozretie," dodal Matúš Fifik.

Kapela Sám Sebou pôsobí na hudobnej scéne od roku 2010. Tvoria ju bratia Matúš a Marek Fifikovci, bratranec Róbert Faith a neoddeliteľnou súčasťou je aj textár František Pavol. Skupina doposiaľ vydala 5 štúdiových albumov, desiatky videoklipov a na konte má aj stovky odohraných koncertov po Slovensku a v Českej republike. Medzi najväčšie hity skupiny patria skladby V šťastí aj nešťastí, Znova sa zamiluj, Východniari, či Na čom záleží, ktoré dosiahli niekoľko miliónové pozretia na YouTube.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Matúš Fifik.