Českú speváčku Luciu Bílú nahradí v siedmej sezóne televíznej šou Česko Slovensko má talent v porotcovskom kresle Marta Jandová. Tá sa v šou objaví popri už zabehnutej trojici porotcov - Jarovi Slávikovi, Diane Mórovej a Jakubovi Prachařovi.

Lucie Bílá sa s projektom, s ktorým prežila šesť rokov, lúči ťažko, no pre ďalšie pracovné povinnosti nemá podľa vlastných slov na výber. "Bola to skvelá skúsenosť a projekt, ktorý ma veľmi obohatil. Teraz ale musím ísť ďalej. Môj program je taký nabitý, že nie je v mojich silách stihnúť všetko. Preto som sa rozhodla, že svoje kreslo porotcu s láskou prenechám niekomu, kto bude rovnaký nadšenec ako ja. Všetkým súťažiacim a účinkujúcim držím palce a budem všetko s napätím z diaľky sledovať," povedala speváčka.

Prečítajte si: Lucie Bílá ohlásila veľkolepý galakoncert v Bratislave. Zaspieva aj s orchestrom

Marta Jandová je podľa zástupcov televízií JOJ a Prima adekvátna náhrada za Bílú. "Vedeli sme od začiatku, že nahradiť Luciu Bílú nebude vôbec jednoduché. Preto sme hľadali dámu, ktorá je vtipná, pohotová, empatická, ale taktiež nekompromisná pri rozhodovaní. Naša voľba padla na Martu Jandovú, ktorá presne tieto atribúty spĺňa a sama je tiež skvelou a úspešnou speváčkou," vyhlásil generálny riaditeľ Prima Group Marek Singer.

Speváčka sa na porotcovskú úlohu nesmierne teší. "Česko Slovensko má talent je ďalšia výzva v mojom živote. Zatiaľ som hodnotila len spev a vystúpenia, teraz ma však čaká množstvo iných talentov a pravdepodobne aj netalentov. Som veľmi zvedavá a veľmi sa na to teším," prezradila.

Prípravy novej sezóny talentovej šou sú už v plnom prúde. Produkčné tímy okolo režiséra Jeffa Minaříka dokončili pred pár dňami kastingové víkendy, kde zozbierali stovky zaujímavých čísel. Na obrazovky televízií JOJ a Prima sa Česko Slovensko má talent dostane v septembri.

Zdroj: SITA / PR manažérka ČSMT Katarína Gajdošíková z TV JOJ
Foto: Facebook.com/luciebila

Súvisiaci interpreti: Lucie Bílá