Only Open Air Festival už tri roky otvára letnú tanečnú sezónu na Slovensku. Vo všetkých svojich doterajších edíciách ponúkol fascinujúcu šou plnú DJ-ských celebrít, na ktorú chce nadviazať aj v roku 2015.

Na prvých dvoch ročníkoch sa o neopakovateľný zážitok postarali mená ako Nicky Romero, Hardwell, Tiësto či Armin van Buuren. Tento rok rozpálila niekoľkotisícový dav hviezdna deviatka Afrojack, Martin Garrix, R3HAB, Pete Tong, Jaydee, Sander van Doorn, Judge Jules, Omnia a Firebeatz. Zážitok z ich vystúpení vyšperkoval kreatívny tím agentúry Celebration pódiom v podobe otvorenej knihy s nasadením jedinečnej kombinácie špeciálnych efektov, a to vrátane 3D mapingu.

Ako uvádzajú organizátori, publikum reagovalo na tieto novinky veľmi pozitívne. "Tento rok sme zmenili filozofiu, keď sme pozvali hneď deväť svetových hviezd a podľa toho, aká zábava vládla na Zlatých pieskoch si dovolím povedať, že máme za sebou najvydarenejší event, čo nás na jednej strane mimoriadne teší a zároveň zaväzuje," uviedol Ľuboš Virág z agentúry Celebration, ktorá už teraz plánuje Only Open Air Festival 2015.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Only Open Air Festival 2015 Zdroj: Bonus Vision

Keďže Only Open Air Festival sa stal slovenskou mekkou tanečnej scény a podiel na tom má aj atmosféra, o ktorú sa starajú práve jeho návštevníci, organizátori sa im pre rok 2015 rozhodli vyjsť v ústrety exkluzívnym predpredajom vstupeniek v limitovanom počte. Lístky v kategórii na státie sa predávajú v cene 19 €. Novinkou bude VIP sektor v absolútnom epicentre pri pódiu, ktorý ponúka lístky kategórie Gold (nápoje zdarma) a Silver (zvýhodnené ceny nápojov).

"Každý, kto organizuje akékoľvek podujatie dokáže oceniť podporu ľudí a keďže my sa na ich priazeň naozaj nemôžeme sťažovať, snažíme sa vždy prísť s nejakou novinkou. Preto spúšťame predpredaj s novými bonusmi, aby sme pre našich fanúšikov pripravili ešte dokonalejší zážitok," dodal Ľuboš Virág.

Zdroj: Bonus Vision
Foto: Facebook.com/SandervanDoorn