Najväčší globálny hit leta 2019 má v priebehu niekoľkých dní už druhú slovenskú coververziu. Po inštrumentálnej verzii v podaní huslistky Victorie Linnen a gitaristu Martina Brečka sa o ďalšiu prerábku skladby Señorita, tentokrát aj so slovenským textom, postarala dvojica Basta Fix a Stefi v spolupráci s producentom známym ako Mafia Corner.

O produkciu piesne, slovenský text aj videoklip sa postarali Basta Fix a Mafia Corner. Svojím spevom a temperamentom prispela k výsledku Stefi, s ktorou Michal Marušin alias Mafia Corner spolupracuje pravidelne. Videoklip, ktorý hudobníci v sobotu zverejnili na Youtube kanáli Mafia Corner, má po dvoch dňoch od zverejnenia už viac ako 100-tisíc prehratí a množstvo pozitívnych komentárov, vďaka čomu je aktuálne na 8. mieste slovenského rebríčka Youtube trending.


Po viacerých "tuc-tuc prerábkach" slovenských ľudových pesní sa partia okolo projektu Mafia Corner rozhodla skúsiť to so svetovým hitom a treba uznať, že v tomto prípade to rozhodne nebol krok vedľa. V mnohých prípadoch slovenské coververzie svetových hitov nebývajú prijímané pozitívne, no minimálne podľa doterajších reakcií pod videom je zrejmé, že to nebude prípad Señority, do ktorej slovenský text s rýmami končiacimi na "la" zapasoval ideálne. Svieži je aj hudobný podklad, ktorý je oproti originálu o niečo tanečnejší, no od typických Mafia Corner "kolotočov" má našťastie dosť ďaleko.

Ak si ale radšej vychutnáte najchytľavejšiu melódiu leta 2019 bez slov a v melancholickejšej podobe, dajte šancu aj spomínanému husľovo-gitarovému coveru dvojice Victoria Linnen a Martin Brečko.

A takto znie originál skladby naživo v podaní hviezdnej dvojice Shawn Mendes a Camila Cabello:


Text: Hudba.sk
Foto: Facebook.com/MafiaCornerOfficial

Súvisiaci interpreti: Mafia Corner