Spevák Thomas Puskailer sa rozhodol svoj debutový album uviesť do života nielen v bratislavskom klube Loft! ale aj v metropole Českej republiky. V pražskom hoteli Fusion mu novinku pokrstil známy DJ a producent Michael Burian a rešpektovaná česká fotografka Ywetta Sarah Nikel.

Thomas Puskailer svoj debutový album Make Believe najskôr pokrstil v Bratislave a následne aj v Prahe. Tam za ním pricestovala nielen manželka Abbie, ale aj priatelia zo Slovenska. "Je to super pocit pokrstiť album na Slovensku aj v Českej republike. Je to pre mňa symbolické, protože svoj debut považujem za medzinárodný album. Dokonca pricestovala aj Gaba Drobová, ktorá album krstila v Bratislave," neskrýva nadšenie Thomas.

Pražský krst prebiehal podobne ako ten bratislavský - Puskailer predstavil naživo niekoľko skladieb, nechýbali sexi tanečnice a laserová šou. Krstilo sa práve laserovými lúčmi, ktoré krstní rodičia namierili na CD. "Album mi pokrstil DJ a producent Michael Burian, ktorého si veľmi vážim ako človeka aj ako umelca. Veľa to pre mňa znamenalo, je to jeden z najvyhľadávanejších DJov v Strednej Európe. Krstnou mamou bola aj rešpektovaná česká fotografka Ywetta Sarah Nikel, ktorá nafotila fotografie do bookletu albumu," pochvaľuje si Puskailer.

Pozrite si video z bratislavského krstu albumu Make Believe:


Teraz sa už spevák, herec, tanečník a model teší na Vianoce, ktoré strávi s rodinou vo Veľkej Británii.
 "Budeme mať typické anglické Vianoce s anglickými tradíciami. Santa Claus príde 25. decembra ráno. Sestra mojej manželky navarí klasické anglické vianočné jedlo – moriaka. Okrem jedla sa veľmi teším na darčeky, ale hlavne na lásku a porozumenie s blízkymi," plánuje si najkrajšie sviatky roka Thomas Puskailer.

Jeho fanúšikovia sa už teraz môžu tešiť na pripravované koncertné turné Make Believe, ktoré Thomas plánuje odštartovať na jar 2013. Na Slovensku a neskôr aj v Českej republike predvedie tanečnú a vizuálnu šou plnú prekvapení.

Zdroj: PR - Propaganda House
Foto: 360° bar&lounge

Súvisiaci interpreti: Thomas Puskailer