Kate Hudson sa s fanúšikmi podelila o dôležitú novinku. Zverejnila dátum vydania svojho debutového albumu. Ten dostane názov Glorious a vyjde už 17. mája. Zároveň zdieľa aj tretí singel Gonna Find Out, ktorým nadväzuje na skôr zverejnené pesničky Talk About Love a Live Forever.

Počas rádiovej premiéry singla prezradila, že za inšpiráciou pesničky stojia tie momenty v živote, ktoré sa dejú najmä v lete, keď si o niekom myslíte, že je sexi a rozmýšľate nad tým, či s ním pôjdete domov. "nehovorím, že som to niekedy v živote urobila, ale páčila sa mi surovosť piesne. Je inšpirovaná mnohými britskými rockovými hudobníkmi," dodala Kate Hudson.

K hudbe mala 44-ročná herečka blízko už od detstva. Vydanie albumu pre ňu veľa znamená. "Povedala by som, že sa to zdá neskutočné. Ale pravdou je, že je toto pre mňa skutočnejšie než čokoľvek, čo som za celý život urobila. Vždy to takto bolo, len som sa potrebovala dostať tam, kde som na to pripravená. Piesne sa dostali k jadru toho, kto som."

Kate Hudson vytvorila album Glorious za asistencie Johana Carlssona, Dannyho Fujikawu a Lindy Perry. Na oslavu vydania debutového albumu si Hudson pripravila špeciálny koncert, ktorý sa uskutoční 18. mája v Los Angeles.

Text: Hudba.sk (zdroj: Music-News.com)