Viac ako 110-tisíc prehratí na Youtube, aktuálne najviac sťahovaný domáci interpret na iTunes, hranosť slovenských a českých rádiách, ale aj v kluboch a diskotékach - to je dvojtýždňová vizitka dua Mafia Corner s debutovou skladbou Zuzulienka, vďaka ktorej v modernej verzii ožil legendárny hit Františka Krištofa Veselého.

Electro-swingová eufória nenechala chladnými ani dvojicu producentov Randyho a Toy Boya stojacich za perspektívnym projektom Mafia Corner a pre fanúšikov pripravili krst singla s exkluzívnymi krstnými rodičmi. "Kým sme sa dopracovali k finálnej verzii, museli sme pospájať množstvo vzoriek z iných samplov, čo nebolo jednoduché. Sme radi, že fanúšikovia našu energiu vloženú do Zuzulienky ocenili. Chceme sa im poďakovať veľkolepou párty, pretože posolstvom skladby v našom podaní je práve skvelá zábava," zdôraznil Toy Boy, ktorého si nápad prerobiť pieseň z 30-tych rokov minulého storočia našiel počas cesty domov v londýnskom metre. 

Krstiť sa bude v pondelok v bratislavskom Casey MusicClube a honoru krstných rodičov sa ujmú Zuzana Krónerová a Marek Majeský. Večerom bude sprevádzať Zuzana Marušinová, ako špeciálny hosť vystúpi DJ Euro a o exkurziu do swingových čias sa postarajú profesionálni tanečníci. "Zuzana Krónerová sa poznala s Františkom Krištofom Veselým osobne, preto sa jej naša myšlienka so Zuzulienkou veľmi zapáčila. Marek Majeský bol jej prvým študentom a v jeseni bude mať premiéru film, v ktorom si zahrá hlavnú postavu so silným vplyvom v zákulisí. Keďže jeho filmový imidž korešponduje s našim mafiánskym profilom, úloha krstného otca sa k nemu hodí ako vyšitá," hovorí Randy.

Párty v klube Casey v bratislavskej Karlovej Vsi spojená s krstom úspešného singla začína v pondelok (22.7.) o 21:00. Vstup je voľný.


Informácie pre Hudba.sk poskytol PR manažér Imrich Makó.

Foto: Jaroslav "Sohe" Suchár