Vianoce už klopú na dvere a košická Tabačka si pre svojich návštevníkov v tomto období pripravila bohatý program, ktorý prinesie koncert Medial Banana, Fest Fasa Fest Night 2019 a vianočný čas zakončí 26. decembra na Pišta Najt.

Predvianočný víkend odštartuje košické kultúrne centrum Tabačka v piatok 20. decembra koncertom bratislavskej kapely Medial Banana, ktorá tento rok oslavuje 10 rokov na scéne. Víkend bude pokračovať v znamení dobrej hudby, jedla a drinkov na Fest Fasa Fest Night 2019, ktorá sa uskutoční netradične v podobe klubovej noci s podtitulom ​FriendsFamilyFun.

Počas nej budú môcť návštevníci ochutnať vianočné pivné špeciály, teplé nápoje a street food a na dvoch pódiách zahrajú napríklad FVLCRVM, Jureš LíškaFallgrapp (DJ set), či Martin Haberland & Junior Vargas. ​Vstupné na toto podujatie je dobrovoľné od 1 eura a celý výťažok bude venovaný občianskemu združeniu, ktoré pôsobí v Košiciach dlhé roky. Meno adresáta zbierky bude zverejnené čoskoro.

Čas Vianoc tradične vrcholí štefánskym žúrom v podobe Pišta Najt. Tabačka Kulturfabrik pripravila túto noc s lineupom plným obľúbených mien. Chýbať nebudú domáci Puding Pani Elvisovej a taktiež skvelí dídžeji ako napríklad Stroon, Vili:AM či Bendy.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Barbara Denciová. Text správy sme upravili.

Foto: The Wellders

Súvisiaci interpreti: Medial Banana