Americká speváčka Beyoncé bude hviezdou tohtoročných Brit Awards. Organizátori sú z jej účasti na ceremoniáli nadšení, keďže je isté, že v tom čase bude mať vonku minimálne jeden singel z pripravovaného piateho albumu. Jej vystúpenie tak môže k sledovaniu britskej hudobnej prehliadky prilákať aj publikum z USA.

"Účasť Beyoncé na Brits je skvelým ťahom organizátorov. Jej živé vystúpenia patria v rámci popovej scény k tomu najlepšiemu na planéte a bude mať čerstvý materiál, ktorý predstaví divákom," uviedol nemenovaný zdroj pre britský denník The Sun. Naposledy sa Beyoncé na Brit Awards predstavila pred deviatimi rokmi. Bola vtedy na začiatku svojej sólovej kariéry a britskému publiku zaspieval megahit Crazy In Love.

Okrem bývalej členky Destiny's Child na slávnostnom udeľovaní cien v Londýne vystúpia Muse, Mumford & Sons, One Direction či Robbie Williams. Nomináciám vedie Emeli Sandé, ktorá má štvornásobnú šancu uspieť, po tri nominácie majú Alt-J, Rita Ora a Mumford & Sons. Prečítajte si viac

Odovzdávanie cien Brit Awards 2013 sa uskutoční 20. februára v londýnskej O2 aréne. Ešte predtým, 3. februára, však Beyoncé vystúpi počas polčasovej prestávky Super Bowlu, kde sa k nej na niekoľko minút pridajú aj zvyšné dve členky Destiny's Child.

Zdroj: Nme.com
Foto: Matt Sayles/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Beyoncé