Nielen waleskí rockeri Skindred, indierockoví Bastille, speváčka a gitaristka Amy Macdonald či objav minulého roka Rag'n'Bone Man budú hviezdami tohtoročného Topfestu. Na štrnáste výročie festivalu sa môžu tešiť aj fanúšikovia najväčšej československej hviezdy Karla Gotta!. Ten vystúpi na piešťanskom letisku v sobotu 1. júla spolu so svojimi hosťami.

V sobotu 1. júla zažije piešťanské letisko jedinečný a určite najväčší tohtoročný koncert fenomenálneho Karla Gotta pod holým nebom. Maestro stíha v posledných týždňoch všetko možné: návštevu na koncerte Rammstein v Prahe (vtipné foto), comebackový koncert v pražskom Divadle Hybernia (ešte vtipnejšie foto) a tiež otvorenie výstavy Gott My Life, ktorá mapuje jeho 60-ročnú umeleckú dráhu. Teraz sa však 41-násobný Zlatý slávik už teší na Slovensko a avizuje, že nepríde sám.

Počas hodinového koncertu ho bude doprevádzať jeho dvorná skupina Boom! Band a dvaja spevácki hostia - Ilona Csáková Petr Kolář. "Priveziem so sebou hostí, ktorí neskazia žiadnu srandu - tak verím, že sa dobre zabavíme s našimi priaznivcami," odkazuje Karel Gott a dodáva, že možno zaznie aj nejaký duet.

Z historicky len druhého vystúpenia Karla Gotta na rockovom open-air festivale (premiéru mal na Rock For People 2013) má veľkú radosť aj organizátor Topfestu Dušan Drobný: "Ja osobne sa už veľmi teším práve na sobotu na Topfeste, kde bude na obrovskom pódiu, aké si pán Karel Gott určite zaslúži, spievať svoje najznámejšie hity náš najznámejší spevák. Verím, že nielen pre mňa to najveľkolepejším koncertným návratom a zážitkom roka."

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol za organizátorov festivalu Topfest Ján Kakaščík. Tlačovú správu sme upravili a doplnili. Viac sa dozviete na oficiálnych stránkach www.topfest.sk a www.facebook.com/topfest.sk.

Foto: Miroslav Žebrák

Súvisiaci interpreti: Karel Gott